Elke twee weken kijken we in de keuken van de foodiesredactie. Wie werken er? Waar zijn ze mee bezig? Wat gebeurt er op de foodies redactie? En vooral, wat eten de foodies? Een ongegeneerd kijkje achter de schermen bij de redactie van foodies. 

Lekker snacken

Dat doen we allemaal verschillend deze week. Lotte eet een wafeltje met bessen, hüttenkäse en kaneel en Willem gaat voor friet met een goede klodder mayonaise. Verschil moet er zijn.
dagboek van de foodiesredactie
dagboek van de foodiesredactie

Koeken en flappen

Emil maakte knapperige cantuccini en Anne bakte thuis appelflappen. We hebben er allemaal van mogen genieten! Deze week delen we de beste tips met jou om de allerheetste appelflappen te maken, hmmm!
dagboek van de foodiesredactie
dagboek van de foodiesredactie

Afhalen

Zo vlak voor de deadline loopt de druk hoog op en dan werken de foodies bijna dag en nacht. Afhalen is dan een noodzaak, maar als je voor de allerlekkerste Thai uit de stad kiest is daar niks mis mee 😉

dagboek van de foodiesredactie

Thuiswerken

Dat heeft ook zo zijn voordelen. Vormgever Jitske maakte een heerlijke chococake met hagelslag in het midden en dat gaf meteen inspiratie voor wat geweldige illustraties.

dagboek van de foodiesredactie

Heel veel veggies!

Lotte was natuurlijk weer in de weer met groenten (eet zij eigenlijk weleens iets anders dan dat?!) en maakte een pasta met gebakken ricotta uit de oven. Spring rolls werden in het weekend gerold en dat was een groot succes bij haar beste vriendinnen.

dagboek van de foodiesredactie

Eindbaas

Absolute eindbaas blijft toch wel Anne met een wittekool salade met gerookte makreel, nuoc cham, sesam en koriander. Daar kunnen we niet tegenop!

Wat wil jij zien van de foodies? Meer van wat wij zelf maken. Laat het weten in de comments of stuur een mailtje naar webredactie@fnl.nl