Schrijf je in voor de foodies lezersavond

Op 16 en 23 april organiseren we een lezersavond voor al onze abonnees en foodies fans. Terwijl chef Willem samen met de redactie een heerlijke maaltijd bereidt vragen wij je het hemd van het lijf. Wat vind je de recepten van foodies? Hoe denk je over de restyling van het blad? Wat zou jij kiezen als thema? Wat zie je graag? En hoe vind je onze nieuwe website? Wordt er genoeg gebakken, gegrild en gestoomd of zie je liever meer vegetarische recepten? Volg jij ons op social en hoe doen we dat? Kortom, alles over foodies. Wij horen graag wat je er van vindt en we bespreken die avond een aantal onderwerpen die je van tevoren kunt doornemen.

Samen met de redactie

Maak kennis met Sanne en Lotte van de redactie tijdens een informele avond bij ons in de uitgeverij. Wij willen graag van jou horen wat je graag leest, ziet en maakt in de keuken! Bovendien heb je altijd al de foodies recepten eerstehands van ‘onze’ Willem willen proeven.

Willem van Santen

Je inschrijven voor deze gezellige avond doe je via het inschrijfformulier voor het foodiespanel. Vergeet dan vooral niet het vinkje te zetten bij het hokje met: “Ja, stuur mij de details over de foodies lezersavond.”

Op 16 en 23 april organiseren we een lezersavond om met jou in gesprek te gaan over foodies, ons magazine en de website. Heb je interesse om deel te nemen? Schrijf je dan nú in voor het foodiespanel.