Bij Hands Off My Chocolate kunnen ze er zelf niet meer van af blijven… van de nieuwste smaak van dit jonge Nederlandse chocoladebedrijf. De allereerste Caramel Macchiato chocoladereep van de wereld.
Deze nieuwe reep heeft net als de bestverkopende koffievariant van Starbucks, de Caramel Macchiato, 3 mooie lagen. Alleen zijn deze lagen nu gemaakt van eerlijke Belgische kwaliteitschocolade. Aan deze chocolade zijn bovendien milde geconcentreerde espresso, knapperige karamelstukjes en een beetje zout toegevoegd. Net als bij de andere chocoladerepen van Hands Off bestaan ook deze repen uit rondjes die door de vorm extra lekker in je mond smelten. En om er voor te zorgen dat anderen van jouw chocolade afblijven staat op elk rondje ook nog eens “MINE”.
Hands Off My Chocolate support het Quality Cocoa for a Better Life Program. Hiermee worden cacaoboeren en hun gemeenschappen in Ivoorkust en Ghana gesteund. Financieel natuurlijk, maar ook op het gebied van onderwijs voor kinderen, gezondheidszorg en schoon drinkwater.
De repen zijn vanaf eind november onder andere te koop bij Albert Heijn, Jumbo en Marqt en kosten ca. € 1,99!

Hands Off My Chocolate is een jong Nederlands bedrijf opgericht door Thomas de Groen en Kitty Smeeten, beide echte chocolade liefhebbers. De eerste Hands Off My Chocolate repen werden in November 2013 bij Albert Heijn geïntroduceerd. Inmiddels zijn de repen bij meerdere winkelketens te koop. De missie van Hands Off My Chocolate is om de aller lekkerste eerlijke Belgische Chocolade op de markt te brengen. Want af en toe moet je jezelf verwennen.

CM met mine rondje vierkant