Yvonne – editor

Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn.

Yvonne van Doorten

Willem – chef en fotograaf

Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood en wijn.

Willem van Santen

Lotte – content manager

Bewaart restjes lasagna om ‘s nachts koud op te eten. Doet de beste ideeën op terwijl ze op het hoekje van het aanrecht zit. Droomt ervan om de hoofdrol te zijn in een aflevering in Chef’s Table. Flexitariër en een ster in het maken van homemade Pastéis de Nata. Eet hagelslag ook prima zonder boterham. En eet elke dag iets anders, want twee keer hetzelfde is not done.

Lotte Corneth

Emil – editor

Meer geïnteresseerd in de ijs-Oscars dan in de echte Oscars. Op een onbewoond eiland met alleen maar feta zou hij het nog niet eten. Boekt soms een korte trip naar Napels alleen maar om bij te tanken met pizza’s. Gaat door het leven zonder keukenschort.

Emil Rooijackers

Sanne – brand manager

Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is.

Sanne van den Heuvel