Het aftellen naar kerst kan beginnen! Met Het grote kerstnummer van Foodies op je keukentafel en de verlanglijstjes van je vrienden en familie op schoot komen we al helemaal in de stemming. Maar waarom zou je slechts één dag in december cadeaus uitpakken als je dat elke dag kunt doen met een toffe adventskalender? Wij helpen je een handje met kiezen en zetten de tofste adventskalenders voor foodies op een rijtje.

1. Koffie adventskalender

Begin jij je dag altijd met een bakkie pleur en probeer jij het liefst iedere dag een ander cupje? Dan is de Nespresso adventskalender hét perfecte cadeau voor jezelf. 23 dagen lang pak je iedere dag een heerlijke smaakvariatie uit en op 24 december krijg je speciaal geschenk als afsluiter. De adventskalender is alleen verkrijgbaar in de boutiques van Nespresso en kost €35.

2. Thee adventskalender

I don’t drink coffee, I drink tea my dear! Alleen al vanwege het prachtige design willen we deze adventskalender van theemerk Kusmi hebben. Achter de 24 vakjes zit iedere dag een ander cadeautje, variërend van verschillende biologische theesoorten tot accessoires en miniaturen. De kalender kost €34,95 en is onder andere online te bestellen bij De Bijenkorf.

3. Jam adventskalender

Leuker dan dit wordt het niet: met de Bonne Maman adventskalender tover je iedere dag een nieuwe soort jam op tafel. Lekker voor op je scone, om je taartje mee af te maken of om gewoon op je boterham te smeren. Op de laatste dag krijg je een toffe verrassing om het uitpakfeest mee af te sluiten. De kalender kost €29,90 en is te bestellen via de website van Bonne Maman.

4. Bier adventskalender

Have yourself a beery little Christmas! Deze toffe adventskalender van Hopt bevat 24 bieren. Tijdens het openmaken van de vakjes maak je een klein rondje om de wereld, want de bieren zijn afkomstig van maar liefst 28 brouwerijen uit 14 verschillende landen. Extra leuk: bijna alle bieren die je in deze kalender vindt zijn exclusief gebrouwen voor de Beery Christmas adventskalender. Een prima oplossing om eindelijk je vrienden in te halen op Untappd ;). De kalender is verkrijgbaar via de website van Hopt en kost €69,90.

5. Chocolade adventskalender

Chcocoholics opgelet! Dit wordt jouw nieuwe favoriete adventskalender. Iedere dag vind je een heerlijke lekkernij met bijvoorbeeld pure, witte en melkchocolade en carré chocolaatjes in amandel- en melkchocolade en pure chocolade van Godiva achter het deurtje. Als je jezelf kan beheersen om niet stiekem een extra vakje te openen, tenminste… De kalender kost €22,95 en is verkrijgbaar via de website van de Bijenkorf.

Natuurlijk mag ook Foodies niet ontbreken! Om de voorpret voor Kerst nog verder te vergroten, spelen we dit jaar zelf voor kerstman met onze grote Foodies adventskalender. In de hele maand december geven we elke dag fantastische prijzen weg. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze geweldige winacties!

chocolade