Lucky you, jouw liefje is een culinaire foodie! Je had het niet beter kunnen treffen, elke keer mag jij als eerste proeven en in zijn of haar huis ruikt het standaard naar versgebakken koekjes met chocolade. Een lege koelkast, ho maar en hij/zij weet altijd de lekkerste hotspots te vinden. Om je liefje eens extra te waarderen zetten we de lekkerste culinaire Valentijncadeautjes op een rij. 

Le Creuset

Samen van een pot thee genieten, lava cakes in hartvorm of een stoofpot waar je van gaat blozen. Le Creuset maakte een hartvormige lijn en hij is uiteraard de droom van elk culinair wonder.
culinaire valentijn

Wijnbox

What’s in it for me? Zou je denken als jij je Valentijncadeautjes bestelt, maar met deze wijnbox zorg je ervoor dat deze Valentijn ook voor jou genieten is. Je kiest het abonnement dat bij je past en ontvangt een aantal keer een geweldige proeverij.
culinaire valentijn

Valrhona

Is jouw liefde helemaal zot op chocolade? Ga dan voor een giftbox van Valrhone, dé chocolade! Een chocolatier die ook zelf de cacao verbouwt zorgt ervoor dat zij alle schakels in het proces perfectioneren en daarom verdient jouw lief deze frambozentruffels 😉
foodies valentijn

Le Chocolat des FranÇais 

De wikkel van deze pure chocolade met een baiser is speciaal voor Valentijnsdag gemaakt, zo geef je je schatje een zoete kus!
culinaire valentijn

Waterkoker

Liefde op afstand. Voor deze thee kun je lekker op de bank blijven zitten en alles bedienen vanaf de luie stoel, een waterkoker met een app. Hier maak je menig theeliefhebber blij mee. Vanaf de bank geef je de gewenste temperatuur aan voor je apparaat, need I say more?

culinaire valentijn

Voor de laatkomers: een hartvormige brownie

Deze brownie bestel je vanavond nog en hij is de volgende dag al in huis, vers! Ideaal voor degenen die Valentijnsdag vergeten waren…
foodies valentijn
Of natuurlijk een foodies abonnement! 😉
Foto: Le Creuset, Baltazar, &klevering, Greetz, Wehkamp, Valrhona