Maandag

We plakken er na een weekje zonder vlees gewoon nog een #meatlessmonday aan vast. En wat voor een, want vandaag staat het coverrecept van foodies maart op het menu: udonnoedels met soja-eieren.

> Naar het recept voor udonnoedels met soja-eieren

Udonnoedels met soja-eieren

Dinsdag

Al voor je de braadslede in de oven schuift, wordt je gelukkig van deze Griekse schotel. Om nog maar te zwijgen over hoe blij je wordt als je hem er gaar en wel weer uithaalt.

> Naar het recept voor Griekse schotel met lamsgehaktballetjes, feta en tomaat

Griekse schotel met lamsgehaktballetjes, feta en tomaat

Woensdag

Een van Emma’s absolute favorieten: gebakken aubergine met sojasaus en knoflook. Simpeler en lekker dan dit wordt het niet.

> Naar het recept voor gebakken aubergine met sojasaus en knoflook

Gebakken aubergine met sojasaus en knoflook

Donderdag

Inpakken & bakken maar! Dit eenvoudige recept spotten we in het kookboek ‘Ingepakt’ en delen we maar al te graag met jullie.

> Naar het recept voor gebakken zalmzijde met een knapperige kruidenkorst

Gebakken zalmzijde met knapperige kruidenkorst

Vrijdag

Na een lange werkweek heb je behoefte aan een gerecht waarbij je lekker opgekruld op de bank kunt ploffen. Laat een kom wortelsoep daar nou perfect voor zijn.

> Naar het recept voor soep van geroosterde wortel met knoflookcroutons

Zaterdag

Klassieke gerechten zoals deze kip met citroen en tijm vervelen nooit. Bereid hem lekker op je gemak en geniet uitgebreid van je creatie.

> Naar het recept voor kip met citroen en tijm

kip met citroen en tijm

Zondag

Stoven doen we vandaag met die overheerlijke zeevruchten – maar dan wel op zijn Italiaans. Heerlijk op de zondagavond.

> Naar het recept voor visstoof met zeevruchten

Visstoof met zeevruchten