Maandag op het menu

We trappen het menu af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We starten de week goed met een poké bowl. Gerookte tempeh is te koop bij de biologische supermarkt maar zelf roken is wel veel lekkerder!

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

poké bowl met tempeh

> naar het recept voor poké bowl met gerookte tempeh

Dinsdag

Op dinsdag zetten we bonenpuree met lam op het menu. Lekker fris van smaak door de toevoeging van munt. Serveer met fetaroom en het platbrood. Jum!

Grove tuinbonenpuree met pulled lamb menu

> naar het recept voor grove tuinbonenpuree met pulled lamb

Woensdag

Dit recept is super simpel: doe de sperziebonen, de orzo, de olijfolie, de tonijn, de paprika, de olijven, uien en de dille in een kom. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Easy does it!

Orzosalade met sperziebonen en tonijn menu

> naar het recept voor orzosalade met sperziebonen en tonijn

Donderdag

De eerste asperges staan alweer te popelen om van de markt gepikt te worden. Maak deze zachte frittata en serveer ‘m met een heerlijke groene salade. Simpel én erg lekker!

een zachte aspergefrittata

> naar het recept voor aachte aspergefrittata

Vrijdag

Elke week zetten we op vrijdag pizza op het menu. Dit keer een pizza met gerookte zalm en lente-ui voor twee personen. Deze ‘pizza bianca’ zonder tomaat heb je makkelijk en snel belegd.

pizza met gerookte zalm en lente-ui menu

> naar het recept voor pizza met gerookte zalm en lente-ui

Zaterdag op het menu

Hopelijk is het aankomend weekend lekker weer en kunnen we de barbeceu weer eens aansteken.  Misschien wel onder een afdakje, maar dat mag de pret niet drukken. De sappige bavette met de sticky, zoete glaze; als je één stukje vlees zou moeten kiezen voor op de barbecue, dan is het deze whiskey-glazed bavette met dragon, tomaat en lente-ui.

whiskey-glazed bavette

> naar het recept voor whiskey-glazed bavette met dragon, tomaat en lente-ui

Zondag’s menu

Maak kennis met een van de populairste Perzische gerechten met een duizend jaar oude traditie: kruidige bonenstoof op basis van verse kruiden met geurige saffraanrijst. Gelukkig hebben we op zondag de tijd om eens uit te pakken.

Ghormeh sabzi – Perzische kruidenstoof met kip en bonen

> naar het recept voor ghormeh sabzi – Perzische kruidenstoof met kip en bonen