Maandag op het menu
We trappen het menu af met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. We starten de week goed met een poké bowl. Gerookte tempeh is te koop bij de biologische supermarkt maar zelf roken is wel veel lekkerder!
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
> naar het recept voor poké bowl met gerookte tempeh
Dinsdag
Op dinsdag zetten we bonenpuree met lam op het menu. Lekker fris van smaak door de toevoeging van munt. Serveer met fetaroom en het platbrood. Jum!
> naar het recept voor grove tuinbonenpuree met pulled lamb
Woensdag
Dit recept is super simpel: doe de sperziebonen, de orzo, de olijfolie, de tonijn, de paprika, de olijven, uien en de dille in een kom. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Easy does it!
> naar het recept voor orzosalade met sperziebonen en tonijn
Donderdag
De eerste asperges staan alweer te popelen om van de markt gepikt te worden. Maak deze zachte frittata en serveer ‘m met een heerlijke groene salade. Simpel én erg lekker!
> naar het recept voor aachte aspergefrittata
Vrijdag
Elke week zetten we op vrijdag pizza op het menu. Dit keer een pizza met gerookte zalm en lente-ui voor twee personen. Deze ‘pizza bianca’ zonder tomaat heb je makkelijk en snel belegd.
> naar het recept voor pizza met gerookte zalm en lente-ui
Zaterdag op het menu
Hopelijk is het aankomend weekend lekker weer en kunnen we de barbeceu weer eens aansteken. Misschien wel onder een afdakje, maar dat mag de pret niet drukken. De sappige bavette met de sticky, zoete glaze; als je één stukje vlees zou moeten kiezen voor op de barbecue, dan is het deze whiskey-glazed bavette met dragon, tomaat en lente-ui.
> naar het recept voor whiskey-glazed bavette met dragon, tomaat en lente-ui
Zondag’s menu
Maak kennis met een van de populairste Perzische gerechten met een duizend jaar oude traditie: kruidige bonenstoof op basis van verse kruiden met geurige saffraanrijst. Gelukkig hebben we op zondag de tijd om eens uit te pakken.
> naar het recept voor ghormeh sabzi – Perzische kruidenstoof met kip en bonen