Maandag

In samenwerking met De Vegetariërsbond wordt het weekmenu afgetrapt met een #MeatlessMonday. En dit weekmenu begint echt mega goed, want we gaan dineren met taart. Maak er zelf een feestje van en zet ‘m vanavond al op tafel. Je zet ‘m in een handomdraai in de oven.

Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Plaattaart met peer en noten

> naar het recept voor plaattaart met peer en noten

Dinsdag

Deze pasta met gegrilde courgette en bacon heb je zo op tafel staan. Lekker voor doordeweeks!

Pasta met gegrilde courgette en bacon

> naar het recept voor pasta met gegrilde courgette en bacon

Woensdag

In de winter genieten wij graag van écht Hollandse kost. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zuurkool-mosterdschotel? Perfect om het weekmenu mee te breken.

weekmenu

> naar het recept voor zuurkool-mosterdschotel

Donderdag

Snel, lekker én gezond! Alles bij elkaar heb je nog geen uur nodig om deze heerlijke maaltijd op tafel te toveren. En het beste? De oven doet het meeste werk voor je.

Orzo met kabeljauw en chorizo uit de oven

> naar het recept voor orzo met kabeljauw en chorizo uit de oven

Vrijdag

Om het weekend goed in te luiden, trakteren wij onszelf op een cheeseburger met blauwe kaas. Het water loopt ons nu al in de mond.

cheeseburger blauwe kaas

> naar het recept voor cheeseburger met blauwe kaas

Zaterdag

Krijg je dit weekend gasten voor het eten? Met dit recept maak je iedereen blij! Deze gevulde portobello is een echte allemansvriend. Serveer je dit recept als voorgerecht? Dan is het een goede hoeveelheid voor vier personen. Als hoofdgerecht is het voldoende voor twee personen.

Gevulde portobello met risotto weekmenu

> naar het recept voor gevulde portobello met risotto

Zondag

Jazeker, je leest het goed: kaasgehaktballetjes. Kan iets nog lekkerder klinken?! In combinatie met deze pasta met rode saus is dit een echt winners maaltje.

weekmenu

> naar het recept voor rigatoni met kaasgehaktballetjes