Maandag
Zoals altijd starten we het weekmenu met een #MeatlessMonday in samenwerking met De Vegetariërsbond. Dit gerecht met gebakken feta, orzo en citroen is op de redactie echt een favoriet. Probeer ‘m eens; je snapt gelijk waarom.
Nooit meer een weekmenu missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
> naar het recept voor gebakken feta met bloemkool, orzo en citroen
Dinsdag
Juni is het seizoen van nieuwe aardappels. Wij genieten er het liefst elke mooie zomerdag van en serveren deze salade met bacon bij de barbecue.
> naar het recept voor knapperige nieuwe-aardappelsalade met bacon
Woensdag
Foodies Friend Elise (@studentjekookt) deelde dit heerlijke recept met ons. Volgens haar zorgt deze salade voor lentekriebels op je bord! Wij kunnen dat alleen maar beamen.
> naar het recept voor salade met sticky kip
Donderdag
Het ideale gerecht om al je restjes op te maken is fritatta. Gooi al je groentes door elkaar, klop er een eitje bij en bakken maar!
> naar het recept voor tex-mex groentefrittata
Vrijdag
Door zeebaars te pocheren in tomatensaus wordt het gerecht vol van smaak. Dit zorgt gegarandeerd voor succes aan tafel. Rijke smaken in een relatief licht gerecht!
> naar het recept voor acqua pazza – zeebaars gepocheerd in tomatensaus
Zaterdag
Met de rodepeperpasta gochujang zet je de alledaagsheid der dingen in vuur en vlam, zo ook deze overheerlijke Koreaanse frietjes. Het beste gerecht om het weekend mee te vieren.
> naar het recept voor Koreaanse friet
Zondag
Noem het gedeconstrueerd, maar wij zeggen liever ‘open’. Deze open lasagne met cantharellen en ricotta heeft geen geheimen. What you see is what you get.
> naar het recept voor open lasagne met cantharellen en ricotta