Op zoek naar de perfect spot voor je date night? Zoek niet verder! Deze culinaire plekjes ademen romantiek. Als jullie straks nog maar wel honger hebben met al die vlinders in jullie buik! 

The Penthouse, Den Haag

Waarom niet dineren in de wolken nu jullie toch al met jullie hoofd in de wolken zitten? Op de 42e verdieping van de Haagse Toren vind je de skybar The Penthouse. Terwijl jullie uitzicht hebben over de hele stad, genieten jullie van een goede fles wijn en een borrelplank to share.
romantische restaurants

Ballroom, Rotterdam

Een gin voor jou, een gin voor mij. Liefhebbers van gin-tonic zijn hier helemaal op hun plek. Het restaurant heeft maar liefst 162 verschillende soorten gin in huis, die je heerlijk opdrinkt terwijl je  in de schattig verlichte binnentuin zit – of erop uitkijkt. Ook de kaart is er gevarieerd en goed.
romantische restaurants

Florent, Utrecht

In het hart van Utrecht vind je restaurant Florent. De Frans-Belgisch georiënteerde zaak ademt een en al stijl en is knus tegelijk. Kruip dicht bij elkaar, bestel een flesje cava, een schaal oesters of kaaskroketjes en schuifel na je diner langs de Utrechtse grachten terug naar huis.
romantische restaurants

ZWART, Breda

Op zoek naar een beetje spanning met je lief? Bezoek ZWART in Breda met het dinner in the dark-concept. Het licht gaat uit, jullie zintuigen gaan aan. Er is niks om door afgeleid te worden, dus goede gesprekken hebben jullie gegarandeerd. En het menu, tja, dat is een verrassing.
romantische restaurants

DinnerDate, Limburg

Dit is voor de romantici die nog zonder date zitten. Meld je aan bij DinnerDate in Eindhoven of Penningen en laat je verrassen. Een soort First Dates, maar dan zonder camera’s.
romantische restaurants

Liever thuis tafelen samen? Maak iets uit ons Valentijnsnummer. Nu in de winkel en hier te bestellen.

Credits foto’s: Iens, Tripadvisor, Iens, ZWART Breda en DinnerDate.

romantisch restaurant