Bestel hier Foodies BBQ

Foodies BBQ

Korte broek aan, zonnebrand op je neus en je ogen op de grill gericht! De zomer is in aantocht en dat kan maar één ding betekenen: barbecueën. Deze zomer neemt Jord Althuizen eenmalig het stokje van hoofdredacteur over en deelt hij in Foodies BBQ exclusief zijn ultieme barbecuefavorieten!

World of Fire

Eén grote vuurshow; dat is de masterclass van Jord. Wij waren erbij en leerden alle fijne (nee, stoere en ruige!) kneepjes van het barbecuevak. Een verslag in woord én beeld van deze onvergetelijke avond. Extra gaaf: jij kan zo’n avond ook meemaken, want we geven een masterclass gratis weg!

World of Fire masterclass Jord Althuizen

Tips, tricks, tools en meer

Met welke gear staat Jord achter de grill? In welke restaurants eet hij als hij een níet aan het barbecueën is? Waar komt zijn liefde voor de barbecue vandaan? Ontdek alles over deze vuurmeester!

En verder in Foodies BBQ…

Laten we zien wat je met banaan op de barbecue kunt maken, zetten we weer een goed weekmenu neer, maken we onze eigen charcuterie, gaan we op bezoek bij de Roze Bunker en veel, veel meer!

Foodies BBQ cover

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.