Foodies Proef de lente

Zodra je de eerste asperges in de winkel ziet liggen, weet je: het is lente! Wij willen van nationale rokjesdag dan ook graag nationale aspergedag maken. En de rest van het voorjaar? Die vul je met andere frisse smaken, zoals geitenkaas, citrus en rabarber. Allemaal smaken die je terugvindt in Foodies Proef de lente!

Boerenboter

Zo’n lekkere dikke lik boter op ons zelfgebakken brood en wij zijn zielsgelukkig. Sanne ging op bezoek bij de Sophiahoeve om te kijken hoe boerenboter wordt gemaakt. Handen uit de mouwen!

Roast van Foodies

Pasen is hét moment voor een uitgebreide lunch. Een beetje zoals de Engelsen het doen met hun Sunday roast. Ga voor onze grote braadstukken – met vlees én vegetarisch!

En verder in Foodies Proef de lente…

Zetten we citrus op een podium, deelt Nigel Slater zijn keukengeheimen, praten we met Vanja van der Leeden over haar nieuwe boek Insane, maken we seizoensgerechten en veel, veel meer!

Cover Foodies Proef de lente

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.