Pop-up event

Fan van cocktails en kunst? Dan moet je eigenlijk wel een bezoekje brengen aan ‘La Maison by Rémy Cointreau’. Deze toffe pop-up bar is gewijd aan de kunst van cocktails en sterke drank. Je ontdekt er gepersonaliseerde en exclusieve serving rituals, ontworpen door niemand minder dan hedendaags kunstenaar Pablo Lücker, in combinatie met karakteristieke Heinen Delfts Blauw-keramiek. Laat je meevoeren in een nu al iconische hommage aan Nederlandse kennis, vaardigheid & creativiteit. Wil jij dat niet missen? Je vindt de pop-up van 8 tot 20 november 2022 in Amsterdam. Meer informatie? Check de website en ontdek alles over deze unieke pop-up.

maison contreau pop-up

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hier zeg je geen boe tegen

Het mag buiten misschien wel kouder worden, tegen ijs zeggen wij nooit nee. Wij struinen het vriesvak dan ook geregeld af om nieuwe smaken te ontdekken. Afgelopen weel hebben wij een nieuw merk in het schap gespot: Little Cow & Cookies. Dit biologische roomijsmerk word gerund door jonge, fanatieke ijsondernemers en dat proef je! De smaken zijn namelijk nieuw en ietwat experimenteel. Wat denk je van Raspberry MacaronChocolate Stroopwafel en Waffles & Salted Caramel?

zelf ijs maken

Van Hooglanden naar Lage Landen

Whiskyliefhebbers opgelet: we hebben goed nieuws! Er is een nieuw whiskymerk op de markt genaamd The Broody Hen. Dit merk kent zijn oorsprong in de Schotse Hooglanden en brengt een assortiment bestaande uit een 10year old single malt en een verfijnde blended whisky. De 10 year old single malt kenmerkt zich door de rijping op drie verschillende vaten door een diepgouden kleur, met een zachte neus en geuren van vanilletoffee en appeltaart. De single malt is zacht in de mond en zoet, met een kruidige en ietwat rokerige afdronk. De whisky’s komen puur het beste tot hun recht. Hou je van wat lichtere whisky? Doe er dan wat ijs bij. Je koopt de flessen van het merk bij zelfstandige slijterijen, whiskyspeciaalzaken en online.

broody hen whiskey

Lees ook: Whisky recepten: dit zijn de lekkerste