Foodies India: kruidig en kleurrijk

Kan jij in deze koude dagen wel wat warmte gebruiken? Warm je van binnenuit op met de lekkerste gerechten uit India. Februari staat in het teken van de meest kruidige en kleurrijke keuken. Maak onze butter chicken, ga aan de slag met je eigen naanbrood en varieer erop los met curry. Je vindt het allemaal in Foodies India!

Koken met Paulami Joshi

Ze is Indiaas van origine en schreef De bijbel van de Indiase keuken; Paulami is dus bij uitstek dé persoon om ons meer te leren over India. Bas ging bij haar langs en maakte klassieke Indiase gerechten als kheema pav en kokos-barfi. Benieuwd wat dat is? Lees ons februarinummer, haal ‘m snel in huis!

Komaan met komijn

Denk je aan India, dan vult je neus zich direct met de geur van kruidige komijn. Wij gingen aan de slag met deze heerlijke specerij en maakten dahl met komijn-naan, bloemkool-komijnpakora, wortel-biryani met komijn en saag paneer. Allemaal even lekker en verrassend.

En verder in Foodies India…

Zetten we kardemom op een voetstuk, verzamelden we de mooiste nieuwe kookboeken, duikt Martina in de wereld van specerijen (en hoe je ze zelf mengt) en veel, veel meer.

Cover Foodies India

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.