Grote planken, kleine planken, vegetarische planken of toch met vlees of vis: de Amerikaanse Marissa is expert op het gebied van het combineren van verschillende soorten kaas met ander lekkers. Een aantal jaar geleden stopte ze met haar werk in de televisie- en muziekindustrie om zich te richten op hetgeen wat ze het allerliefst doet: kaasplanken maken. Niet zonder succes, want dit is echt een feestje op je feed. Zelf een borrelplank maken? Lees snel hoe je dat stap voor stap doet!

Nu zijn er natuurlijk genoeg foodies die hun gerechten delen op the gram, maar de kracht van @cheesebynumbers is dat Marissa je stap-voor-stap laat zien hoe je haar fantastische creaties namaakt. Inclusief waar je dan je kaas, chorizo, garnalen, druiven en noten legt voor het mooiste resultaat. Hier krijgen we honger van.

Lees ook: Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SWIPE TO BUILD ➡️ That “Summer Colors” Plate ? Fresh herbs from the garden, a variety of cheese and vibrant produce. Check out the pairing tips behind this plate on @thatcheeseplate!⁣ ⁣ KEY⁣ 1 – CHEESE: Burrata (topped with yellow grape tomatoes and garnished with fresh ground pepper, flakey sea salt and olive oil), Cheddar crumbled for easy serving + a creamy cow’s milk French Brie. ⁣⁣ 2 – MEAT: #SalamiRiver⁣⁣ 3 – PRODUCE: Peeled and sliced cucumbers, yellow grape tomatoes, fresh figs, peaches, strawberries and candied lemons ⁣⁣ 4 – CRUNCH: Flatbread, multigrain crackers and pistachios⁣⁣ 5 – DIP: Fig Jam⁣⁣ 6 – GARNISH: Basil, thyme, rosemary, marigolds ⁣and flowering oregano ⁣ ⁣ #ThatCheesePlate #SwipeToBuild #CheeseByNumbers

Een bericht gedeeld door Cheese By Numbers (@cheesebynumbers) op

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.