Grote planken, kleine planken, vegetarische planken of toch met vlees of vis: de Amerikaanse Marissa is expert op het gebied van het combineren van verschillende soorten kaas met ander lekkers. Een aantal jaar geleden stopte ze met haar werk in de televisie- en muziekindustrie om zich te richten op hetgeen wat ze het allerliefst doet: kaasplanken maken. Niet zonder succes, want dit is echt een feestje op je feed.

Nu zijn er natuurlijk genoeg foodies die hun gerechten delen op the gram, maar de kracht van @cheesebynumbers is dat Marissa je stap-voor-stap laat zien hoe je haar fantastische creaties namaakt. Inclusief waar je dan je kaas, chorizo, garnalen, druiven en noten legt voor het mooiste resultaat. Hier krijgen we honger van.

Lees ook: Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen

Dit bericht bekijken op Instagram

SWIPE TO BUILD ➡️ That “Summer Colors” Plate 🌿 Fresh herbs from the garden, a variety of cheese and vibrant produce. Check out the pairing tips behind this plate on @thatcheeseplate!⁣ ⁣ KEY⁣ 1 – CHEESE: Burrata (topped with yellow grape tomatoes and garnished with fresh ground pepper, flakey sea salt and olive oil), Cheddar crumbled for easy serving + a creamy cow’s milk French Brie. ⁣⁣ 2 – MEAT: #SalamiRiver⁣⁣ 3 – PRODUCE: Peeled and sliced cucumbers, yellow grape tomatoes, fresh figs, peaches, strawberries and candied lemons ⁣⁣ 4 – CRUNCH: Flatbread, multigrain crackers and pistachios⁣⁣ 5 – DIP: Fig Jam⁣⁣ 6 – GARNISH: Basil, thyme, rosemary, marigolds ⁣and flowering oregano ⁣ ⁣ #ThatCheesePlate #SwipeToBuild #CheeseByNumbers

Een bericht gedeeld door Cheese By Numbers (@cheesebynumbers) op

Dit bericht bekijken op Instagram

SWIPE TO BUILD ➡️ That “Grill Night” Plate! Have you ever tried Halloumi? This sheep/goat milk blend from Cyprus has a high melting point, making it the perfect cheese to grill. Pair it with grilled shrimp and fresh produce for the perfect summer evening meal. ⁣ ⁣ You can find the marinated shrimp recipe in chapter 2 of my book!⁣ ⁣ KEY:⁣ 1 – CHEESE: Grilled Halloumi, Fresh Feta⁣ 2 – MEAT: Grilled Shrimp⁣ 3 – PRODUCE: Watermelon, Grape Tomatoes, Cucumbers, Radishes, Lime, Jalapeños ⁣ 4 – CRUNCH: Fresh Baguette, Marcona Almonds ⁣ 5 – DIP: Cilantro Lime Vinaigrette⁣ 6 – GARNISH: Cilantro, Zinnias (edible flower) ⁣ ⁣ #CheeseByNumbers #SwipeToBuild #ThatCheesePlate

Een bericht gedeeld door Cheese By Numbers (@cheesebynumbers) op