Grote planken, kleine planken, vegetarische planken of toch met vlees of vis: de Amerikaanse Marissa is expert op het gebied van het combineren van verschillende soorten kaas met ander lekkers. Een aantal jaar geleden stopte ze met haar werk in de televisie- en muziekindustrie om zich te richten op hetgeen wat ze het allerliefst doet: kaasplanken maken. Niet zonder succes, want dit is echt een feestje op je feed. Zelf een borrelplank maken? Lees snel hoe je dat stap voor stap doet!
Nu zijn er natuurlijk genoeg foodies die hun gerechten delen op the gram, maar de kracht van @cheesebynumbers is dat Marissa je stap-voor-stap laat zien hoe je haar fantastische creaties namaakt. Inclusief waar je dan je kaas, chorizo, garnalen, druiven en noten legt voor het mooiste resultaat. Hier krijgen we honger van.
Lees ook: Zo stel je de perfecte borrelplank samen in 4 simpele stappen
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: