De afgelopen maanden gaven de Gelderse Streken in foodies een culinair kijkje in de regio Arnhem/Rijk van Nijmegen, Rivierenland, de Veluwe en de Achterhoek. Vanwege de feestelijke decembermaand pakken ze in The Big Christmas Issue van foodies uit en geven ze een paar heerlijke prijzen weg. Bekijk hieronder de prijzen en geef op onderstaand formulier aan aan welke prijs je wilt deelnemen. En dan maar duimendraaien!

WIN: Wilddiner bij haardvuur voor 2 personen

Heerlijk wild eten bij haardvuur op de Veluwe aan de grootste wildbaan van Nederland. Dat doe je bij Bosrestaurant Planken Wambuis in Ede. De keukenbrigade onder leiding van Manfred
Majoor presenteert u de mooiste wildgerechten. Kijk voor het menu op www.plankenwambuis.nl. foodies mag 1 diner voor 2 personen weggeven.
gelderse streken

WIN: Een exemplaar van Het wildkookboek

Menig liefhebber rijdt als culinaire traditie in het najaar naar de Achterhoek voor een heerlijke reerug of hazenpeper. Ruim twintig restaurants serveren dan smaakvolle wildgerechten, met wild uit de regio. Kijk op wildetenindeachterhoek.nl voor de heerlijkste arrangementen. foodies mag 1 exemplaar van Het wildkookboek weggeven.
gelderse streken

WIN: 2 twee kaarten voor The Chriscross Concert incl. een 3 gangen diner voor twee personen 

Op zondag 16 december vindt op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt het Christmas Crossover concert plaats. Een klassieke zanger en zangeres, een klassiek pianiste en twee pop zangers delen het podium. Engelse kerstmuziek en Amerikaanse kersthits wisselen elkaar af in dit programma vol kerstgevoel, meezingers en luisterliedjes. Meezingen mag, borrelen tijdens het concert ook, het ultieme kerstgevoel wordt gratis bijgeleverd! Sluit de avond af met een heerlijk driegangendiner voor twee. Kijk voor meer informatie op Eventbrite.

WIN: 50% korting op diner voor 2 personen bij Perron 5

Bij restaurant Perron 5 geniet je met kerst van overheerlijke gerechten tijdens een uitgebreide en luxe brunch. Of laat je in de avond verrassen door het feestelijke dinerbuffet. Zowel de brunch als het diner worden feestelijk afgesloten met een dessertparade. Meer weten? Kijk op www.perron5arnhem.nl/kerst. Win een kerst dinerbuffet voor 2 personen (exclusief drank).
gelderse streken
Benieuwd naar de mooiste culinaire plekken die Gelderse Streken voor je heeft uitgezocht? Bezoek ze in december allemaal en kijk op geldersestreken.nl.

Geef hieronder in de comments aan, aan welke winactie je wilt deelnemen.

Reageren kan t/m 27 december. De winnaars krijgen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Door omstandigheden gaan de culinaire kerstroutes bi Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt niet door. Vandaar dat deze prijs is komen te vervallen en er een andere prijs te zien is onder het kopje ‘WIN: 2 twee kaarten voor The Chriscross Concert incl. een 3 gangen diner voor twee personen’.