Op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor de feestdagen? Verras je geliefden met een MyHeritage DNA-kit. Dit levert gegarandeerd een bijzonder gesprek op aan de kersttafel: de mogelijke uitkomst van het stamboomonderzoek. Met de MyHeritage kit leer namelijk je waar jouw roots liggen en kun je wereldwijd nieuwe familieleden ontdekken.

DNA-kit

Met de MyHeritage DNA-kit kan je eenvoudig thuis testen waar ter wereld jouw voorouders vandaan kwamen. Het enige wat je hoeft te doen is twee wattenstaafjes langs de binnenkant van je wang te strijken. Dit stuur je vervolgens op naar het lab en binnen een paar weken ontvang je digitaal de resultaten. Met de resultaten kom je erachter in welk werelddeel je roost liggen en misschien maak je wel matches met nieuwe familieleden die je nog niet kende. MyHeritage biedt namelijk een wereldwijde dienst aan waardoor je kan matchen met familieleden overal ter wereld. Misschien vieren jullie het volgende kerstdiner wel samen!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie MyHeritage DNA-kits t.w.v. € 79,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021