Pan voor de echte bourgondiër

In ambachtelijk gegoten gietijzeren pannen bereid je de lekkerste stoofschotels. De pannen zijn op hoog vuur goed te gebruiken om vlees aan te braden. Om vlees te stoven kan de braadpan lang op een lage stand van de kookplaat staan of in de oven worden geplaatst. Gietijzer houdt de warmte lang vast, zo kun je je gerecht lekker lang laten sudderen. De deksel is aan de binnenzijde voorzien van druipringen. Het kookvocht wordt daardoor gelijkmatig over het gerecht verdeeld, zo blijft je gerecht lekker mals. Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Wat je wil weten over deze pan

  • De braadpan is ambachtelijk vervaardigd uit gietijzer. Dit gietijzer van topkwaliteit neemt de warmte goed op en verdeelt dit over de gehele pan.
  • De roomwit geëmailleerde binnenkant met haar gladde oppervlak voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen.
  • De druipringen aan de binnenzijde maken de deksel functioneel; het opkomend kookvocht wordt gelijkmatig verdeeld over je gerecht.
  • De gietijzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
  • Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Winactie

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.