Kuhn Rikon Duromatic snelkookpan

Dat deze snelkookpan van Kuhn Rikon snel kookt, zal niemand verbazen; het kost gemiddeld een derde van de tijd van conventioneel koken. Maar dat betekent niet alleen dat je minder lang hoeft te wachten voor je aan tafel kunt. Deze snelkookpan is zoveel sneller, dat hij tot 70% minder energie verbruikt. Dat gaat je een hoop geld schelen!

De Duromatic snelkookpan heeft een inhoud van 6 liter en heeft een diameter van 22 cm. Hij is gemaakt van 18/10 roestvrijstaal met een solide aluminium Superthermic sandwichbodem en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductiekookplaten. De twee zijhandgrepen zijn ontworpen voor eenvoudig tillen en compacte opslag. Het geïntegreerde sluitsysteem zorgt er niet alleen voor dat het deksel gemakkelijk sluit, maar voorkomt ook opening onder druk. Dankzij de vier veiligheidssystemen voor stoomafvoer is de Duromatic hierdoor ook een uiterst veilige snelkookpan.

Drukdrukdruk

De snelkookpan heeft twee drukinstellingen. Bij 5,8 psi bevindt de klep zich bij de eerste rode ring – deze instelling is bedoeld voor het koken van voedsel zoals vis, rijst, linzen en het meeste fruit. Op 11,6 psi, de tweede rode ring, is de druk ideaal voor peulvruchten, vlees en wortelgroenten. Meer informatie vind je op de website van LaCucina.

Zo maak je kans

Deze prachtige pan is een musthave voor iedere kookliefhebber. Vandaag geven we dan ook één exemplaar weg. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Jeannie uit Tilburg. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019