Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
airfryer tips

Menu met makkelijke airfryer recepten

Advertentie

Het is weekend! Tijd om de keuken in te duiken en wat lekkers op tafel te zetten. Maar wat ga je maken? Of je nu voor jezelf gaat koken of gasten krijgt, met dit menu met makkelijke airfryer recepten maak je gegarandeerd indruk.

Makkelijke airfryer recepten

Krijg je binnenkort eters en vind je dat stiekem toch best een beetje spannend? Geen paniek, dit menu met makkelijke airfryer recepten kan iedereen maken. De gerechten zijn stuk voor snel, makkelijk en vooral heel erg lekker. Niks om je druk over te maken dus!

Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Voorgerecht

We starten het menu met makkelijke airfryer recepten met een echte klassieker uit de jaren 80. Gepaneerde camembert voelt misschien een beetje retro aan, maar dat maakt het heus niet minder lekker. Zeker niet wanneer je inziet hoe makkelijk het te maken is. Lekker in combinatie met gebakken pruimen en rozemarijn.

> naar het recept: gepaneerde camembert met pruimen

Gepaneerde camembert met pruimen

Hoofdgerecht

Al is de airfryer veel meer dan enkel een vervanger van de frituur, we kunnen dit menu niet maken zonder een vette hap erin te verwerken. Met dit recept maak je het ultieme broodje krokante kip. Niemand zal geloven dat het niet uit het hete vet komt!

> naar het recept: ultiem broodje krokante kip

De ultieme fried chicken uit de airfryer

Nagerecht

We sluiten het menu af met een bananasplit voor volwassenen. Met de lekkere, sterke smaak van de rum, in combinatie met de zoetigheid van de bananen, een krokantje van de noten en bitterheid van de chocolade, is dit om gerecht wat je met trots je eters kan voorschotelen.

> naar het recept: rumbanaan

rumbanaan

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!