Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Mezcal paloma and melon cooler

4x zomerse cocktail recepten die je moet kennen

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Yes, tijd voor een zomerse borrel! Dat betekent dat we weer lekker kunnen proosten tijdens de vrijmibo of in het weekend. Heb je ook zo'n zin om optimaal van de zon te genieten? Maak dan eens een van deze vier zomerse cocktails. Proost!

Cocktail recepten

Zodra de zon begint te schijnen krijgen we spontaan zin en zelfgemaakt ijs en de lekkerste, verfrissende cocktails. Jij ook? Dat komt goed uit, we verzamelden alvast onze vier favoriete cocktail recepten voor in de zomer! Welke ga jij maken voor bij de borrel?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten en nieuwtjes ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Dark & stormy punch

Van de storm en regen zijn we geen fan, maar in een glas is het heerlijk. Ondanks de duistere naam brengt deze cocktail gegarandeerd het zonnetje in huis. Dit drankje is een klein beetje spicy, en juist daarom zo ontzettend lekker wat ons betreft. Serveer er wat lekkere hapjes bij en je vrijmibo is compleet!

> naar het recept: dark & stormy punch

2. Granaatappel-bourbonsmash

Liefhebbers van whisky opgelet! Deze cocktail is speciaal voor jullie. We combineren de bourbon met verse granaatappel en bramen voor een onweerstaanbare smaak. Een echte smash, dit is niet voor niets een van onze favoriete cocktail recepten. Ga jij aan de slag met dit heerlijke recept komend weekend?

> naar het recept: granaatappel-bourbonsmash

Cocktail recepten: dark and stormy punch and pomegranate and bourbon smash

3. Mezcal-paloma

Een paloma wordt meestal gemaakt met tequila, maar mezcal geeft een lekker rokerig randje. Net even iets anders dan dat je gewend bent. Proef het zelf en waan je in Mexicaanse sferen, proost! Of zullen we salud zeggen met deze cocktail in onze hand?

> naar het recept: mezcal-paloma

4. Meloencooler

Nog zo’n favoriet cocktail recept: een zomerse cocktail met meloen. Lekker voor bij de barbecue in de tuin of bij een zonnige borrel. Pas op, deze cocktail is gevaarlijk lekker, voor je het weet drink je het weg als limonade.

> naar het recept: meloencooler

Cocktail recepten: mezcal paloma and melon cooler

Liever geen alcohol? Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!