1. Broccolicurry

The Curry Guy Dan: “Dit is waarschijnlijk een van de eerste vegetarische curry’s die ik ooit op mijn blog heb geplaatst. In India heb ik veel vergelijkbare curry’s gezien, maar dan met bloemkool. Op zich kun je deze curry prima met bloemkool maken, want dat is erg lekker, maar ik vind dat deze met broccoli hoort! Niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege de presentatie.”

Broccoli_Curry

2. Kipcurry met kardemom

Deze kipcurry met kardemom wordt nóg lekkerder als je de dijtjes van de kip gebruikt. Dit recept wordt vast onderdeel van je vaste repetoire!

kipcurry

3. Groene garnalencurry

Als je eenmaal zelf je currypasta hebt gemaakt, wil je nooit meer anders! Deze versie maak je met ingrediënten uit je voorraadkast en hij staat bovendien binnen een half uur op tafel.

4. Romige lamscurry met spinazie en cashewnoten

Ultiem comfortfood: romige lamscurry met spinazie en cashewnoten. Lekker een uurtje laten pruttelen en dan is het tijd om te genieten.

lamscurry

5. Viscurry met ananas en kokos

Ananas. Beleg je pizza ermee, en je hebt ruzie met de Italianen. In India zijn ze vriendelijker voor dit fruit. Zo is hij hartstikke welkom in een spicy viscurry.

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Viscurry met ananas en kokos