Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party

Advertentie

Koekje erbij? Maar natuurlijk! Koekjes vind je in alle soorten en maten, maar zelfgebakken is natuurlijk het allerlekkerst. Van spritsen tot chocolate chip cookies, boterkoek tot kerstkoekjes: hier vind je volop inspiratie en leuke bak ideeën om zelf koekjes te bakken. 

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
recept voor de beste macarons

Macarons maken

Met het juiste recept, wat oefening en een beetje geduld is het helemaal niet moeilijk om zelf macarons te maken. Probeer maar eens uit met dit recept. Bewaar je er een paar voor ons?

Naar het recept

Gezonde koekjes

Heb je zin in iets lekkers, maar ben je op de gezonde tour? Dan is gezonde koekjes bakken een goed idee. Met deze recepten zit je goed.

Makkelijke bakrecepten

Ga je graag voor gemak? Dan zijn deze makkelijke bakrecepten voor koekjes echt iets voor jou! Slechts een paar ingrediënten en in een paar tellen de oven in. Bakken maar!

Koekjes bakken

Regenachtige dag op komst? Kinderen op bezoek? Of gewoon zin in iets lekkers? Ga dan eens koekjes bakken. Samen koekjes maken is namelijk hartstikke leuk om te doen én zorgt natuurlijk voor een resultaat om van te smullen.

Koekjesdeeg

Van de meeste koekjes bestaat de basis van het koekjesdeeg uit bloem, boter, suiker en zout. Maar naast dit zanddeeg, waar je eindeloos mee kunt variëren, bestaan er nog veel meer verschillende soorten deeg waarmee je de lekkerste koekjes bakt.

Meestal gebruik je bloem als basis, maar als je voor het schap in de supermarkt staat, begint het je wellicht te duizelen. Tarwebloem, patentbloem, boekweitmeel of speltbloem, welke moet je nu hebben? Wij vertellen je alles over welke bloem het meest geschikt is om mee te bakken.

Of kies direct een koekjes recept

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!