1. Karamelkoekjes

Ook zo gek op karamel? Was je het niet, dan word je het na het proeven van deze koekjes wel! De honingraatvorm maakt hem extra mooi, maar laat je niet misleiden: er komt geen honing aan te pas.

Karamelkoekjes

2. Pindakaaskoekjes

Voor iedereen die niet houdt van zoet, zoeter, zoetst is dit een van de beste koekjes recepten. Het zeezout zorgt ervoor dat de smaak perfect in balans is. Verslavend lekker…

pindakaaskoekjes

3. Luchtige karnemelkboterkoek

Vol, maar toch luchtig: voor deze heerlijke karnemelkboterkoek met anijs loopt iedereen wel warm.

boterkoek

4. Chocolade-roggekoekjes

Chocolade is sowieso het ingrediënt voor succes, maar vandaag doen we het even anders dan anders. Naast deze zoete favoriet gaat er ook roggemeel in. Het resultaat is om van de smullen.

Chocolade-roggekoekjes

5. Kaneelkrakelingen

Een van mijn favoriete koekjes recepten! Vroeger moesten de krakelingen thuis al verstopt worden, want anders at ik ze allemaal op. Ik wist niet dat het kon, maar Willem’s recept voor kaneelkrakelingen vind ik nóg lekkerder. Zeker met zelfgemaakt bladerdeeg is dit hét ultieme koekje.

Nog meer genieten van jouw koffiemomentje?

Kan het nóg beter dan een lekker koekje bij jouw favoriete warme drank? Jazeker! Met de nieuwe foodies maak je er pas echt de ultieme me-time van. Blader langs meer dan 100 pagina’s culinaire inspiratie en heerlijke recepten. Extra leuk: als je nú een abonnement neemt, ontvang je het paasnummer als eerste. We kunnen je alvast verklappen dat je die heerlijke recepten niet wilt missen.

> Ontdek onze voordelige abonnementsacties

kaneelkrakelingen