De lekkerste koekjes recepten

Koffie zonder koekje is als Mickey Mouse zonder Minnie: het hoort er gewoon echt bij. Met deze koekjes recepten bak jij heerlijke zoete verleidingen waar je het hele weekend met volle teugen van kunt genieten. Als je ze langer dan een middag weet te bewaren tenminste…

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Karamelkoekjes

Ook zo gek op karamel? Was je het niet, dan word je het na het proeven van deze koekjes wel! De honingraatvorm maakt ze extra mooi, maar laat je niet misleiden: er komt geen honing aan te pas. Bekijk snel de overige koekjes recepten!

> naar het recept: karamelkoekjes

koekjes recepten: Karamelkoekjes

2. Pindakaaskoekjes

Voor iedereen die niet houdt van zoet, zoeter, zoetst is dit een van de beste koekjes recepten. Het zeezout zorgt ervoor dat de smaak perfect in balans is. Verslavend lekker, al zeggen we het zelf…

> naar het recept: pindakaaskoekjes

pindakaaskoekjes

3. Luchtige karnemelkboterkoek

Vol, maar toch luchtig: voor deze heerlijke karnemelkboterkoek met anijs loopt iedereen wel warm. Zet de waterkoker maar alvast aan, deze boterkoek past perfect bij een kopje verse thee.

> naar het recept: luchtige karnemelkboterkoek

boterkoek

4. Chocolade-roggekoekjes

Chocolade is sowieso het ingrediënt voor succes, maar vandaag doen we het even anders dan anders. Naast deze zoete favoriet gaat er ook roggemeel in. Het resultaat is om van de smullen.

> naar het recept: chocolade-roggekoekjes

Chocolade-roggekoekjes

5. Kaneelkrakelingen

Een van onze favoriete koekjes recepten! Vroeger moesten de krakelingen thuis al verstopt worden, want anders waren ze zo op. Onvoorstelbaar, maar Willem’s recept voor kaneelkrakelingen is nóg lekkerder. Zeker met zelfgemaakt bladerdeeg is dit hét ultieme koekje.

> naar het recept: kaneelkrakelingen

kaneelkrakelingen

Lees ook: