Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies
Het Grote Kerstnummer van Foodies
Al weken luister je naar kerstmuziek op de radio en maak je lijstjes in Pinterest. Nog even en jouw favoriete tijd van het jaar breekt aan: kerst! In Het Grote Kerstnummer van Foodies vind je volop inspiratie. Van je zelfgemaakte kerstravioli tot een klassieke pannettone. Of ga je liever voor die últieme borrelplank?
Schuif maar aan
In Amerika is het heel normaal; je eigen eten meenemen naar een feestje. Met kerst doen we het in Nederland ook massaal. Een groot buffet waarvoor iedereen iets maakt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is.
Zelf pasta maken
Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? Van Sarah Puozzo leren we kerstpasta maken. Prachtige kerstravioli met lopende eidooier en feestelijke caramelle. Dat is pasta die eruit ziet als cadeautjes. Als dat geen fantastisch gezicht is op de kersttafel!
The days after…
Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Het Grote Kerstnummer van Foodies!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten, verhalen & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: