
Elke kersttafel kent ondanks al het moois en lekkers maar één winnaar: het topstuk waar alle blikken naar gericht zijn. Wij hebben dé ultieme eyecatcher gevonden en onthullen voor jou exclusief wat er op onze cover staat!
Lees verder na de advertentie
Het Grote Kerstnummer
Bakken, proeven, bijschaven en perfectioneren: de afgelopen tijd gingen we flink aan de bak voor Het Grote Kerstnummer van Foodies. De lekkerste baksels kwamen uit de oven, maar de spotlight is alleen weggelegd voor het allermooiste spektakelstuk: de espresso-martinitulband! Een supersmeuïge chocoladecake met gouden karamelsaus, wie kan dat nou weerstaan?
Het grote kerstnummer
€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Mix-and-matchkerstmenu
- Inclusief Jamie Oliver recepten

Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Tromgeroffel….
We zijn zo enthousiast over deze zoete verleiding, dat we onze mond onmogelijk langer kunnen houden. Daarom delen we een week eerder dan gepland onze cover. Daar is-ie dan:

Aan de bak met de kerstcover van Foodies
Kan jij ook niet wachten om deze overheerlijke tulband zelf te maken? Bestel Het grote Kerstnummer van Foodies dan nú voor € 12,50 en ontvang ‘m als eerste in huis met gratis verzending.
Wanneer je nu Het Grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 5 november bij je thuisbezorgd en kan de ultieme voorpret beginnen. Ben je abonnee? Dan valt dit nummer vanzelf op je deurmat!
Het grote kerstnummer
€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Mix-and-matchkerstmenu
- Inclusief Jamie Oliver recepten

Onze tips

4x tips voor dé perfecte tulband

Kerstmenu: inspiratie en ideeën voor een heerlijk kerstdiner

Saskia van Christmaholic: “Warme bruintinten zoals amber en kaneel zijn trendy”

11x bakken met koffie

7x meest gemaakte bakfouten en hoe je ze voorkomt

Wat is een panettone en hoe kun je het zelf maken?

Dit is de enige duurzame gerookte makreel in het schap

Foodies gaat aan de bak voor Pasen… en jij kunt meedoen!
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.