Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Pre-order Kerst 2024

Nu verkrijgbaar: Het Grote Kerstnummer van Foodies

Of je nu op zoek bent naar voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, feestelijke drankjes of oogverblindende baksels: in het Grote Kerstnummer van Foodies vind je inspiratie voor alles. Dit nummer boordevol inspiratie voor kerst mag je natuurlijk niet missen. Dus ren snel naar de winkel of bestel ‘m met één druk op de knop!

Lees verder na de advertentie

Cadeautjes onder de boom, overal knusse lichtjes en vooral heel veel gezelligheid en lekker eten: het is kerst! De favoriete tijd van het jaar van elke foodie is aangebroken en dus pakken we in de keuken lekker uit.

Kerst met z’n twee 

Steeds meer mensen vieren kerst met z’n tweeën, maar de meeste kerstmenu’s zijn voor een groter gezelschap… Hoog tijd om daar verandering in te brengen! De redactie kookte samen met hun partners feestelijke gerechten, precies genoeg om met z’n tweeën van te genieten deze kerst. 

Alles met chocolade 

Net zoals kerst en sneeuw zijn chocolade en karamel een perfecte combinatie. Van het allerlekkerste zelfgemaakte chocolade-ijs met macadamiapraliné en chocolade-karamelmousse met een krokant toplaagje tot een chique chocolade mi-cuit en de allermooiste espresso-martinitulband met gouden karamelsaus; chocoladefans zijn nog even niet uitgekookt. 

Tip

Wil je deze zomer extra voordelig Foodies Magazine lezen?
Wil je deze zomer extra voordelig Foodies Magazine lezen?

Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding: 1 jaar Foodies met 43% korting! Dat betekent 12 nummers voor maar 55,- (i.p.v. € 95,88).

Aan de kerstbrunch 

Met kerst slaap je lekker uit, om vervolgens aan te schuiven bij een uitgebreide brunch. Pak dus uit met mini-hartigetaartjes met pompoen en brie, gingerbreadwafels met sinaasappel en mascarpone en nog veel meer lekkere recepten. 

En verder… 

Maken we een mix-and-matchkerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken, koken we de allerbeste kerstrecepten van Jamie Oliver, maken we zelf klassieke sauzen voor bij je kerstmenu, leert Sjoerd Kist alles over wijn-spijscombinaties en nog veel, veel meer! 

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Kortom: dit collectors item mag je niet missen! Haal ‘m dus snel in de winkel of bestel het nummer met slechts één druk op de knop:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!