Advertentie
Of je nu op zoek bent naar voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, feestelijke drankjes of oogverblindende baksels: in het Grote Kerstnummer van Foodies vind je inspiratie voor alles. Dit nummer boordevol inspiratie voor kerst mag je natuurlijk niet missen. Dus bestel het snel en ontvang ‘m als eerste!
Cadeautjes onder de boom, overal knusse lichtjes en vooral heel veel gezelligheid en lekker eten: het is kerst! De favoriete tijd van het jaar van elke foodie is aangebroken en dus pakken we in de keuken lekker uit.
Het grote kerstnummer
Bestel nu zonder verzendkosten€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Het grote kerstnummer als eerste in huis
- Inclusief Jamie Oliver recepten
Kerst met z’n twee
Steeds meer mensen vieren kerst met z’n tweeën, maar de meeste kerstmenu’s zijn voor een groter gezelschap… Hoog tijd om daar verandering in te brengen! De redactie kookte samen met hun partners feestelijke gerechten, precies genoeg om met z’n tweeën van te genieten deze kerst.
Alles met chocolade
Net zoals kerst en sneeuw zijn chocolade en karamel een perfecte combinatie. Van het allerlekkerste zelfgemaakte chocolade-ijs met macadamiapraliné en chocolade-karamelmousse met een krokant toplaagje tot een chique chocolade mi-cuit en de allermooiste espresso-martinitulband met gouden karamelsaus; chocoladefans zijn nog even niet uitgekookt.
Aan de kerstbrunch
Met kerst slaap je lekker uit, om vervolgens aan te schuiven bij een uitgebreide brunch. Pak dus uit met mini-hartigetaartjes met pompoen en brie, gingerbreadwafels met sinaasappel en mascarpone en nog veel meer lekkere recepten.
En verder…
Maken we een mix-and-matchkerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken, koken we de allerbeste kerstrecepten van Jamie Oliver, maken we zelf klassieke sauzen voor bij je kerstmenu, leert Sjoerd Kist alles over wijn-spijscombinaties en nog veel, veel meer!
Het Grote Kerstnummer van Foodies
Kan jij ook niet wachten op deze unieke uitgave? Bestel Het grote Kerstnummer van Foodies dan nú voor € 12,50 en ontvang ‘m als eerste in huis met gratis verzending.
Wanneer je nu Het Grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 5 november bij je thuisbezorgd en kan de ultieme voorpret beginnen. Ben je abonnee? Dan valt dit nummer vanzelf op je deurmat!
Onze tips
Daar is-ie dan: de cover van Het Grote Kerstnummer van Foodies
Kerstbrood bakken: 3x lekkere recepten
Zo kun je stap-voor-stap jouw Christmas cake bakken
Crumble voor kerst: dit zijn de lekkerste variaties
Salade met kerst: feestelijke recepten
Wat is een panettone en hoe kun je het zelf maken?
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.